Qui som?

      Gerard Isern treballa al sector de les reformes per la llar des de l'any 1988. En l'actualitat, ha creat un gran equip professional el qual ofereix un servei integral per als clients que necessitin reformes, renovacions o millores al seu habitatge o establiment.
      A més, De Reformes compta amb els millors professionals dels sectors de paleteria, fusteria, fontaneria, instal·lacions elèctriques i pintura.

Com treballem?

A De Reformes comencem per orientar als nostres clients i els assessorem des del primer moment. Participem al seu projecte de forma directa, definint cada detall abans d'iniciar la reforma. D'aquesta manera, elaborem un pressupost totalment adaptat a les seves necessitats i amb un preu final tancat.

El nostre objectiu principal és la satisfacció dels clients i per això a De Reformes treballem amb un equip humà qualificat i amb una àmplia experiència que garanteix la correcta execució de les feines encomanades. Realitzem treballs de paleteria, pavimentació, alicatats, parquet, falsos sostres, microciment, plaques de pladur, fusteria, instal·lacions d'aigua, electricitat, gas i aire condicionat.

El nostre objectiu

Oferir-vos un servei integral de la reforma, renovació o millora de la vostra llar o negoci.

Som professionals

Oferim la tranquil·litat de comptar amb els millors professionals del sector per realitzar el vostre projecte.

Confia en la nostra experiència...

De Reformes ofereix un servei integral, tant en interiors com exteriors.